søndag 16. mars 2008

Det handler om å fitte inn

...Som Espen så fint sa da vi satt i taxien og pratet om tamponger og muskuløse menn.

Da har vi ankommet Mumbai, en svæær by, med MASSE mennesker. Turen gikk knirkefritt, mellomlandingen tok en time og sjåføren ventet på oss da vi ankom Mumbai. Hotellrommet vårt ser ut som et stort baderom med fire senger. Vi har et fantastisk veggmaleri i fliser og et svært speil og flotte lysstoffrør på veggen. Dusjen er et rør ut avveggen og en bøtte på gulvet..jadda..livet er herlig:D

I dag har vi leid bil og kjørt rundt med privatsjåføren Phillip i nesten 7 timer..Han viste oss templer, shoppingsenter, skreddere og de forskjellige sider av Mumbai, de rikes strøk, de fattiges strøk, de ulovlige innvandreres strøk osv. Nesten alle sider ved Mumbai. Da vi var hos skredderen fikk vi hver vår skredder som viste oss mange topper og kjoler som passet våre størrelser, men vi fant fort ut at damene i India hadde en annen kroppsfasong enn oss, vi var for lange i overkroppen, så alle toppene og kjolene satt rart. Da vi var i tempelet skjedde det noe litt leit. Vi fikk beskjed om å ta av oss skoene. Noen av oss, dumme nordmenn som vi er så vi bar skoene inn i tempelet. Da styrtet fire vakter til og kastet oss ut..Det var tydeligvis respektløst å gå med sko inne. Huff, vi mente jo ikke å fornærme en religion. Jaja..
Kort oppsummert, varmt, klamt, folksomt, lukter, forvirring, king fisher, krydder, hellige kuer og smak.!!:)

Vi har det strålende, i morgen står Elephant Island på planen. Vi håper vi får togbillett til Goa, hvis ikke blir det fly på tirsdag. Mer info kommer senere:)

-Maren, Eva og Beate-

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei hei.
Hores ut som dere har en bra start paa turen deres.
Skulle gjerne ha hatt en tur til India vi ogsa.

Men jenter, det var jo en grunn for at dere skulle ta av dere skoene, var det ikke????? Ma innromme at jeg ble veldig flau paa deres vegne. Haper dere blir klok av skade, og nar dere er i et land med mange utovende religioner, undersok litt smaating paa forhaand. Jeg og Lotte hadde en utrolig ubehagelig opplevelse i Malaysia. Det var feiring av hinduenes Thai Pusam. Mulig det er rundt denne tiden. IKKE TA BILDER MED BLITZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men ha det moro, og vaer forsiktig, saa kommer dere til aa ha det utrolig morsomt......

Hilsen Lars og Lotte