onsdag 2. april 2008

Natten vi sent vil glemme...




Tre jenter i andre etasje våknet i natt av en desperat skriking, Maren hadde dødsangst. Hun stod oppreist i senga, under myggnettet og ropte "HALLOOOOO TUT TUT HJELP TUUUUUT". Camilla og jeg satt forfjamset i naborommet og prøvde å forstå hva som skjedde, Eva ble livredd og gjemte seg under dyna og ville ikke vedkjenne seg det som skjedde. Tanker som "er ho full? Er det et stort dyr der inne? har hun blitt innelåst?" fløy gjennom hodene våres. Etter en liten stund klarte Camilla og rope "Maren? går det bra?" Da våknet jeg også og begynte og rope "hallo? Maren hva skjer?"..Det hørtes ut som om en mynt falt i gulvet, så hørte roet Maren seg ned å sa "Åja, åneih, ja ja.." Fortsatt i svime, skjønte ingen helt hva som hadde skjedd. Etter noen minutter hørte jeg og Camilla og Eva og Maren knakk sammen i latter. Det viste seg at Maren hadde hatt skikkelig mareritt, hun hadde revet ned myggnettet og var livredd.
Sånn går det når man blir innelåst to ganger, og når man ferdes i trafikken her nede.





De siste dagene har vært greie, vi begynner å bli vant med vegetarmaten og de lange dagene. På søndagen hadde vi fri og vi fikk tid til å gjøre akkurat det vi ville. Majoriteten dro på zoo og shopping, mens Eva, Maren, Nina og Pete hadde sitt eget program. Balsam for sjelen var hvertfall søndagen. Alle fikk fyllt opp energibegeret sitt igjen, og var klar for en ny uke.



I går var vi på en danseforestilling, det var klassisk indisk dans og litt folkedans. Det mest spektakulære var avslutningsnummeret. Åtte gutter i jentekostyme gjorde de mest fantastiske akrobatøvelsene. De stod i baklengsbru, rullet rundt på magen med bena over hode, lagde de utroligste pyramidene..Vi satt der med haka på knærne alle sammen.

Jeg blir like overasket hver gang vi entrer et sted. Folk drar opp kameraene sine rett som det er og knipser i vei. På lørdag var vi på et danseshow, vi kom sent, og måtte sitter på gulvet forran. Tror dere ikke at fotografene snudde ryggen til scenen og begynte å knipse bilder av oss..og noen dager senere var det et stort bilde av oss i avisen. Men bilde var ikke til rett konsert en gang, det stod at vi hadde vært på et show på mandagen..haha..er det mulig. Det samme skjedde da vi kom på danseshowet i går, fotografene og filmkameraene vendte snuten mot oss med en gang. Man skulle tro de aldri hadde sett hvite mennesker før. Det blir nesten litt kjedelig å komme hjem igjen nå tror jeg:p tss..

Vi har det kanonbra her nede, men må innrømme at hvertfall jeg gleder meg til å komme hjem til Norge, til kjøtt, salat, knekkebrød og norsk luft!
-Beate-

2 kommentarer:

Anonym sa...

ikke dårlig å komme til india, for så å bli aviskjendiser! not bad, not bad!!

Anonym sa...

"Det viste seg at Maren hadde hatt skikkelig mareritt, hun hadde revet ned myggnettet og var livredd."

Det kalles Marenritt.