lørdag 12. april 2008

Du er min krone paa mitt palass...

Fantastiske Taj Mahal. Den romantiske historien om mannen som fulgte sin kones siste onsker paa dodsleie. Han skulle aldri elske en annen kvinne, han skulle ta vare paa barna, og hvis han virkelig elsket henne skulle han vise det med aa bygge et mosuleum over hennes grav. Han lovde at han skulle bygge det vakreste moluseum, som han da kalte Taj Mahal som betyr; Du er min krone paa mitt palass. Der satt vi med klump i halsen og taare i oyet mens vi saa paa det utrolig UTROLIG ubeskrivelige vakre Taj Mahal. Det var helt uvirkelig aa see, vi fikk frysninger nedover ryggen.

Helgen i Agra begynte med nattog fra Lucknow til Agra. Bare togturen var en opplevelse i seg selv. Vi skulle kjore TREDJE klasse vi!! jadda..ingen hadde reagert da travelagenten vaar sa det, 3 AC hortes fint ut der og da. Men da vi kom paa stasjonen naermere midtnatt fredag kveld og saa hvor mange folk som skulle inn paa toget, og da vi kom inn paa toget og folk var strodd over alt tror jeg de fleste av oss ble litt skeptiske. Etter mye om og men fikk vi karret oss opp i hver vaar koye. Det var tre koyer over hverandre paa tvers og to koyer paa langs. Vi hadde en inder som tydeligvis hadde noen problemer med magen. Saa luktene under reisen var noget forferdelig!!! Da vi saa den ene inderen putte alle pengene sine ned i buksen (ikke i lommen, men ned til de edlere deler) skjonte vi at vi maatte passe paa verdisakene vaares, saa litt smaaparanoide la vi oss til aa sove med vesker surret rundt ben og armer og pengene i turistmapper under klaerne.

Da vi endelig kom frem til Agra ble vi mott av en person fra reiseselskapet, han forte oss til hotellet vaart i en svaerbuss med "TOURIST" skrevet over frontruta. Det var et firestjerners hotell og en mann med gullturban motte oss i dora. Litt forfjamset, trotte og sjokkerte over hvor flott hotellet vaart var fikk vi utdelt rom. Rommene var fantastisk flotte, TV, dusj med varmtvann, store gode senger, vannkoker, minibar og store vinduer med flott utsikt. Etter og ha summet oss litt, fikk vi i oss en deilig frokostbuffet for vi dro ut paa sightseeing til Agra Fort.

Det var en super helg...bilder og litt mer tekst kommer senere.
Det er noe tull med internettet paa instituttet, saa naa sitter jeg paa en PC paa hotellet i Varanasi..

-Beate-

Ingen kommentarer: